Скъпи завършили курсисти,

След приключването на курса имате право да направите заявка за издаване на вашите ISSA сертификати, които ще бъдат отпечатани на пластика и ще удостоверяват нивото ви на компетенстност.

Колко струва издаването на сертификат от ISSA и какво ще получи неговият притежател?

ISSA Eкипаж на яхта (Mоряк) – 95 EUR

Бележка: моряшкият сертификат ви удостоверява като полезен член на екипажа и вашето желание да преминете към следващите нива. Не дава никакви специални права. Поръчваа се по преценка на курсиста)

ISSA Крайбрежен капитан  (Брегови скипер)- 155 EUR

Бележка: този сертификат удостоверява квалификацията ви за капитан и ви позволява чартър на яхта с дължина до 24 метра и плаване през цялото денонощие на разстояние 20 морски мили от брега.

VHF/SRC Radio Operator (УКВ Радио оператор) – 100 EUR

ВАЖНО!!! Сертификатите на ISSA за разлика от други, например като издаваните от конкурираща се млада асоциация IYT, са валидни за цял живот. Няма да се налага да преиздавате своите сертификати и да плащате отново такса на всеки пет години.

Стъпки при подаване на заявление и поръчка на сертификат от ISSA:

1. Необходимо е Вашето писмено съгласие за издаване на сертификата и публикуването му в публичната международна база данни на ISSA (може да бъде написано в свободна форма и изпратено на имейл m@ggsailing.com)

2. Името на сертификата, който желаете да поръчате и избрания от Вас начин на плащане.

3. Актуална паспортна снимка за сертификата (jpg, до 1500 KB, името на файла трябва да бъде съставен от вашите имена и година на раждане (име-фамилия-19XX.jpg) Моля, не допускайте грешки в реда на изписване на името и фамилията.

4. Потвърждение на извършеното плащане за издаване на сертификата чрез сканирано копие, снимка и тн. платежна разписка.

5. Точен адрес за доставка на документа, както и телефонен номер за контакт.

 

След като подготвите нужната информация и документи, моля попълните краткия формуляр (Изтеглете PDF), или да попълните своето заявление за издаване на сертификат директно:

  • Сертификат

   Изберете желания сертификат

  • Три имена

   Вашето пълно име изписано на латиница

  • Вашият email

   Електронна поща за кореспонденция

  • Вашият телефон

   Мобилен номер за контакт

  • Адрес за доставка

   Точният адрес, на който желаете да получите вашия сертификат

  • Прикачете снимка

   Актуална паспортна снимка (jpg, до 1500 KB


  • С подписването на формуляра се съгласявате, че Вашите данни ще се обработват от Good Captain и ISSA, с цел да ви бъде издаден сертификата за компетентност който желаете, както и да ви информират и да ви уведомяват за всяка пряко свързана информация.