Благодаря ти, Макс. Вие ми дадохте дарбата да плавам и аз съм ви много благодарен. Живея на ветроходна лодка на пълен работен ден (вече повече от година) и това е страхотно.

Шанън, САЩInshore Skipper Course

Много хубави хора! беше толкова забавно! Стефан беше страхотен учител!

Давид, ХърватияDiscover Sailing Lesson

Превъзходна страст и знания, предадени от инструкторите Макс и Стефан. Бих препоръчал този курс.

Розмари, БългарияInshore Skipper Course

Перфектният курс! Курсът е перфектен , хората са брилянтни. Те са много любезни и обясняват правилно всичко. Препоръчвам го.

Talyat, ВеликобританияInshore Skipper Course

Най-доброто ветроходно преживяване в България! Благодаря ви момчета! Имах страхотно време. Планирам да се върна догодина при вас, за да получа капитански лиценз! Обслужването беше страхотно от първото съобщение до първото ми свидетелство за правоспособност, дори за моите 15nm.

Ева, ИспанияInshore Skipper Course

Много практично. Опитен инструктор, който поставя новите моряци на кормилото в първия ден. Обичах го.

Adrian S, БългарияInshore Skipper Course

Удивително обслужване и желание да помогне. Взехме началния курс за нашите деца и останахме наистина доволни. Бек офисът работи чудесно с желанието ни да променим часа на събитието, а капитанът-инструктор беше много професионален.

Пеетер, ЕстонияBack to Basics

Незабравимо във всяко отношение! Правим това за втори път, така че знаете, че си заслужава. Толкова ми хареса, че ми се иска да оставя живота си зад гърба си и да отплавам. Определено бих го направила за трети път и със сигурност бих го препоръчала на други. Всички мои благодарности на страхотния капитан, който го превърна в приключение!

Сербан Корначиу, РумънияDiscover sailing lesson

Най-добрите капитани за плаване!

Макс и екипът му са толкова компетентни, приятелски настроени и превръщат всяко пътуване в истинско преживяване. Още по-хубаво е, че те също се забавляват по време на пътуването. Научих много от Макс и се запознах с някои прекрасни хора благодарение на неговите курсове. Нямам търпение да продължим да учим повече заедно!

Кристина Петрова, ВеликобританияYacht Crew Course